Секрети від метра кулінарії - ektorСтародавні греки вважали: «Хочеш бути здоровим – бігай, хочеш бути сильним – бігай, хочеш бути успішним – теж бігай». А от сучасні професіонали впевнені: «Хочеш досягти успіху – бігай… але на роботу». Таким є рецепт успіху від відомого телеведучого, одного з найкращих кулінарів світу Ектора Ісмаеля Хіменеса-Браво.

На зустрічі зі студентами Київського національного університету культури та мистецтв всесвітньо відомий шеф запевнив: віддає улюбленій справі по 15 годин щодня, повідомляє офіційний веб-ресурс вишу. А ще Ектор радить не мріяти про життя мільйонера, не марити величезними статками чи коштовностями. Ціль завжди має бути одна –  робота, яка приносить задоволення. А також слід навчитись виділятись серед навколишніх, аби вас запам’ятали.

«Я з останніх сил боровся за те, що люблю. Кожен етап мого життя надихає мене. Під час оформлення страв мені допомагають знання, отримані в кулінарній школі, а робота посудомийником навчила не здаватися. Сьогодні в мене є улюблена робота, на якій я проводжу майже 15 годин щодня. Але попри все, це найщасливіші моменти мого життя. Бо я займаюся тим, що мені подобається і чого завжди прагнув», – запевнив студентів Ектор Хіменес-Браво.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *