На базі Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів проведено курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професії «кухар» із Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Кіровоградської областей.

Слухачі курсів ознайомилися з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для ресторанного сервісу; сучасними технологіями приготування страв, технологічними вимогами до конструювання композицій кулінарної продукції, на практиці засвоїли основи карвінг-техніки, сирного сервісу, пройшли тестову перевірку знань із предметів професійно-теоретичного циклу.

По закінченню фахового модуля курсів навчально-методичний центр ПТО у Дніпропетровській області презентував слухачам інноваційні підходи з підготовки кухарів у всіх ПТНЗ Дніпропетровщини.

Слухачі відзначили високий рівень фахової підготовки, матеріально-технічної бази Дніпродзержинського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, забезпечення курсів підвищення кваліфікації та належний рівень організації і проведення навчання.

 

За інформацією департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *