На Дніпропетровщині не припиняють працювати над підвищенням фахової компетенції майстрів виробничого навчання системи ПТО. Серед популярних заходів – майстер-класи з відпрацюванням трудових прийомів. Така форма є ефективною при передачі знань і вмінь, обміну досвідом, центральною ланкою якої є демонстрація та відпрацювання інноваційних виробничих технологій від партнерів-роботодавців. Читайте також: Відсоток працевлаштування після закінчення професійно-технічного училища є високим, – Павло Хобзей На черговому засіданні Школи впровадження нових виробничих технологій, що була створена за результатами обласного методичного фестивалю-2015, на базі Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу відбувся майстер-клас «Сучасні технології кондитерського виробництва сумішами торгової марки «Zeelandia»». Читайте також: Оголошено прийом робіт на конкурс відео «Бути європейцем» Регіональний менеджер Канадської компанії «Zeelandia» ознайомив присутніх з технологічними інноваціями компанії «Zeelandia», педагоги ПТНЗ відпрацювали навички та прийоми приготування заварного тіста на майстер-класі «Приготування заварного тіста «Крокембуш», а також приготували торт на майстер-класі «Приготування торту «Ганна» на основі профітролей». Присутні дійшли одностайного висновку про важливість такої форми підвищення свого фахового рівня, як майстер-клас, як головний засіб передачі професійної інноватики у сфері ресторанного обслуговування. Читайте також: Стартує ІІІ Всеукраїнський онлайн-бізнес-турнір для учнів 8 – 11 класів «Стратегія фірми – 2016» Учасники майстер-класу отримали сертифікати. Інформація НМЦ ПТО у Дніпропетровській області

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу