Здорове харчування в дитячому віці – запорука високого інтелекту в майбутньому, дійшли висновку австралійські вчені.

Науковці з Університету Аделаїди вивчили особливості харчування 7 тис. дітей віком 6 і 15 місяців і 2 років. Усі діти 8-літньому віці пройшли тестування інтелектуального розвитку. Найвищі показники IQ виявилися в  школярів, яких мінімум до півроку годували грудним молоком, а в більш старшому віці стежили за їх збалансованим харчуванням. Діти, які до 2 років уже добре знали смак солодощів, фастфудів і газованої води, мали самий низький IQ.

За матеріалами toneto.net

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *