Для залучення якомога більшої кількості читачів починаємо кулінарну рубрику. Пропонуємо вашій увазі перший рецепт, у вигляді діалогу двох чарівних студенток:  Кухарки-початківці (КП) і Дуже Досвідченої кухарки (ДДК) КП: – Танюша, привіт! Підкажи, будь ласка, рецепт шарлотки. У тебе вона завжди така смачна … ДДК: – Стакан цукру, склянка борошна і 3 яйця. Яблука нарізати на дно сковорідки … КП: – А молока скільки? ДДК: – Я роблю без молока. КП: – Ні, ну скільки його? ДДК: – Звідки я знаю? Я без молока роблю. КП: – А стакан це скільки? ДДК: – Стакан – це стакан. КП: – А яйця якого діаметру повинні бути? ДДК: – Звичайного. Звичайні курячі яйця. КП: – Тісто має бути рідким або густим? ДДК: – Рідким. КП: – А наскільки рідким? ДДК: – Трохи густішим, ніж на млинці. КП: – А сковорідка якого діаметру? ДДК: – Та звідки я знаю, якого? Звичайна сковорідка. КП: – А! Зрозуміла. А потім закрити кришкою і на відкритий вогонь, так? ДДК: – Як можна пиріг тушкувати? Його в духовку треба. КП: – Та ну?! А на скільки? ДДК: – На 25 хвилин. КП: – Зрозуміло. А точно в духовку? ДДК: – Ну, якщо ви вмієте тушкуваи пироги, то, будь ласка, тушкуйте. КП: – Танюша, а яблука треба буде зварити, перед тим як в пиріг? ДДК: – НАВІЩО ЇХ ВАРИТИ? Сирі! Сирі на сковороду! КП: – Точно сирі? ДДК: – ТАК. ТАК! ТААААААААК! КП: – Ой, ладно. Начебто розібралася, дякую! ой, ще питання … А молока-то скільки? ДДК: – УУУУУУ! … Сходи купи пельмені!

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу