0 1261
Готуємо шарлотку 7 Червня, 2012 Педагогічна Преса

Для залучення якомога більшої кількості читачів починаємо кулінарну рубрику. Пропонуємо вашій увазі перший рецепт, у вигляді діалогу двох чарівних студенток:  Кухарки-початківці (КП) і Дуже Досвідченої кухарки (ДДК)

КП: – Танюша, привіт! Підкажи, будь ласка, рецепт шарлотки. У тебе вона завжди така смачна …

ДДК: – Стакан цукру, склянка борошна і 3 яйця. Яблука нарізати на дно сковорідки …

КП: – А молока скільки?

ДДК: – Я роблю без молока.

КП: – Ні, ну скільки його?

ДДК: – Звідки я знаю? Я без молока роблю.

КП: – А стакан це скільки?

ДДК: – Стакан – це стакан.

КП: – А яйця якого діаметру повинні бути?

ДДК: – Звичайного. Звичайні курячі яйця.

КП: – Тісто має бути рідким або густим?

ДДК: – Рідким.

КП: – А наскільки рідким?

ДДК: – Трохи густішим, ніж на млинці.

КП: – А сковорідка якого діаметру?

ДДК: – Та звідки я знаю, якого? Звичайна сковорідка.

КП: – А! Зрозуміла. А потім закрити кришкою і на відкритий вогонь, так?

ДДК: – Як можна пиріг тушкувати? Його в духовку треба.

КП: – Та ну?! А на скільки?

ДДК: – На 25 хвилин.

КП: – Зрозуміло. А точно в духовку?

ДДК: – Ну, якщо ви вмієте тушкуваи пироги, то, будь ласка, тушкуйте.

КП: – Танюша, а яблука треба буде зварити, перед тим як в пиріг?

ДДК: – НАВІЩО ЇХ ВАРИТИ? Сирі! Сирі на сковороду!

КП: – Точно сирі?

ДДК: – ТАК. ТАК! ТААААААААК!

КП: – Ой, ладно. Начебто розібралася, дякую! ой, ще питання … А молока-то скільки?

ДДК: – УУУУУУ! … Сходи купи пельмені!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *