На сьогодні міська влада впроваджує сучасні європейські підходи до навчання. Це стосується не лише якості освітніх послуг і навчально-виховного процесу, а й інших сфер шкільного життя, зокрема й харчування учнів. Читайте також: Учені розкрили секрет зміцнення імунітету Днями в НВК “Домінанта” стартував новий пілотний проект з організації якісного харчування учнів за принципом “шведського столу”. На відкритті нової лінії харчування були присутні: Загородня А.В., заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації; Іваніна Н.В., начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації; Мерінова О.В., голова об’єднання батьківської громадськості Дніпровського району. Читайте також: Столична влада виділила кошти на капітальний ремонт харчоблоків у школах і садочках

Збалансоване харчування учнів досягнуто завдяки різноманітності продуктів харчування та їх якісного приготування. Це дає змогу урізноманітнити раціон дітей і забезпечити їм не лише корисну, а й смачну їжу.  До меню обов’язково входять кілька видів перших страв, гарнірів,  других страв, салатів, напоїв, фруктів, хлібобулочних виробів тощо. Школярі мають змогу обирати страву за своїм смаком та бажанням. Крім того, такий принцип подачі їжі виховує культуру харчування в дітей та цікавість до самого процесу харчування. Читайте також: Інклюзивна освіта впроваджується в 50 школах і 20 дитсадках Запорізької області Пілотний проект у гімназії “Домінанта” лише розпочався, але батьки та діти вже висловили задоволення такою формою харчування. Інформує департамент освіти і науки КМДА