У приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась зустріч керівництва та спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини із студентами факультету ветеринарної медицини Житомирського національного агроекологічного університету.
Нагадаємо, нещодавно у Житомирському національному агроекологічному університеті з’явилася ще одна нова спеціальність – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», випускники якої отримають кваліфікацію «лікар ветеринарної медицини з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи» ОС «Магістр» і у майбутньому зможуть працювати в лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи, супермаркетах, м’ясокомбінатах, молокозаводах, пунктах держконтролю на кордоні і транспорті, та зокрема, в установах, які відносяться до сфери управління Держпродспоживслужби.
Майбутні спеціалісти прибули на зустріч у супроводі представників викладацького складу факультету – доктора ветеринарних наук, професора Соколюка Василя Міновича та доцента кафедри, кандидата ветеринарних наук Фурман Світлани Володимирівни.
Під час заходу спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ознайомили учасників зустрічі з основними напрямками діяльності управління, повноваженнями державного інспектора та державного ветеринарного інспектора, поділились досвідом у частині здійснення заходів державного нагляду за операторами ринку та дій у випадку ускладнення епізоотичної ситуації тощо.
Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету