Виявляється, риб’ячий жир корисний не лише для здоров’я, а й для мозку. Британські науковці з’ясували, що він впливає на процес навчання читання. У їхньому експерименті взяли участь 362 дитини 7 – 9 років. Щодня протягом 16 тижнів вони вживали добавки, що містять 600 мг омега-3 жирних кислот. З’ясувалося, що діти з поганими навичками читання наздогнали своїх однолітків швидше, ніж група, що одержувала плацебо. За 3 тижні їхні показники читання поліпшилися на 20 %. Тож, той хто в дитинстві терпів  цей неприємний смак і запах, робив це не даремно. Діти – готуйтесь! Уже забута практика поїдання риб’ячого жиру може повернутися. За матеріалами: Likar.info

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу