Відповідно до Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 р. № 1008-р, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно із іншими органами влади розроблено Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти та затверджено їх наказом Мінекономіки від 30.10.2020 №2208-20 (далі – Методичні рекомендації).

Пропонуємо закладам освіти, засновникам закладів освіти, органам управління у сфері освіти, зокрема представникам відповідних тендерних
комітетів, ознайомитися із Методичними рекомендаціями.

Принагідно інформуємо, що Мінекономіки заплановано проведення вебінару з питань застосування Методичних рекомендацій. До 20.11.2020 за посиланням можна поставити запитання, що виникли під час ознайомлення із документом, для їх висвітлення під час вебінару.

Про дату, час і посилання, за яким відбуватиметься вебінар, буде поінформовано додатково.

Додаток: Методичні рекомендації на 24 арк. в 1 прим.

Заступник Міністра                                                                           Світлана ДАНИЛЕНКО

Лист МОН №1/9-625 від 13.11.2020 року

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *