Відповідно до Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 р. № 1008-р, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно із іншими органами влади розроблено Методичні рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти та затверджено їх наказом Мінекономіки від 30.10.2020 №2208-20 (далі – Методичні рекомендації).
Пропонуємо закладам освіти, засновникам закладів освіти, органам управління у сфері освіти, зокрема представникам відповідних тендерних
комітетів, ознайомитися із Методичними рекомендаціями.
Принагідно інформуємо, що Мінекономіки заплановано проведення вебінару з питань застосування Методичних рекомендацій. До 20.11.2020 за посиланням можна поставити запитання, що виникли під час ознайомлення із документом, для їх висвітлення під час вебінару.
Про дату, час і посилання, за яким відбуватиметься вебінар, буде поінформовано додатково.
Додаток: Методичні рекомендації на 24 арк. в 1 прим.
Заступник Міністра Світлана ДАНИЛЕНКО
Лист МОН №1/9-625 від 13.11.2020 року
Змініть саму систему освіти, починаючи від підручників і закінчуючи домашніми завданнями, а потім дітей з 5 років. приймайте в школи.