Таких юних відвідувачів у Київському національному університеті харчових технологій ще не було. 12 березня коридорами вишу гуляли другокласники. Дітям провели екскурсію по ВНЗ, показали лабораторію-ресторан “Фундуклєєвський трактир”, познайомили зі студентами. А щоб учні не сумували – студенти влаштували для них майстер-класи зі складання полотняних і паперових серветок та показали, як правильно сервірувати стіл. Наостанок дітям подарували серветки у формі човника або квіточки. Незвичний культпохід для учнів спеціалізованої школи № 92 імені Івана Франка з поглибленим вивченням англійської мови організував доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький. Науковець впевнений, виховувати культуру харчування треба змалку. А ще, можливо, похід до вишу допоможе дітям із вибором майбутньої професії.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу