Навчання у виші може бути веселим, безтурботним, важким, нервовим, а може бути й смачним. Це нещодавно довели в Івано-Франківському державному коледжі технологій і бізнесу. Тут пройшов 5 Всеукраїнський студентський фестиваль кулінарного мистецтва «Парад вареників». За звання кращого знавця з приготування української народної страви змагались студенти з Польщі, Києва, Чернігова, Херсонщини, Луцька, Чернівців і Прикарпаття. На розгляд журі учасники представили вареники з картоплею, капустою, грибами, сиром, вишнями та яблуками. Загалом, понад 30 макітр. У підсумку перше місце судді віддали представникам Луцька та Івано-Франківська, «срібло» за польським і Чернівецьким коледжами, останніми на п’єдестал піднялись команди Києва, Нової Каховки та Коломиї. Фестиваль відбувся в рамках виконання соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України» та Стратегії державної молодіжної політики до 2020 року.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу