У Криму майстри-кулінари смачно нагодували журі - dsc061958  жовтня у с. Берегове Автономної Республіки Крим відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії «Кухар».

Базовою організацією  проведення конкурсу є Кримський республіканський професійно-технічний навчальний заклад «Сімферопольське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму».

На урочистому засіданні були представники міністерства, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, члени асоціації  ПТНЗ  України торговельно-кулінарного профілю, представники навчальних закладів, гості та запрошені. Почесні гості побажали успіхів конкурсантам, подякували за сумлінну працю, прагнення передати вихованцям свої секрети фахової майстерності.

За програмою конкурсу проведено жеребкування учасників та у конференц-залі переглянуто відеоматеріали до завдання «Мій навчальний заклад», що  передбачало презентацію рекламного ролику.

9 жовтня змагалися у конкурсі «Кулінарне мистецтво» майстри виробничого навчання з усіх куточків  України, які готували страви та подавали дегустацію професійному журі. Кулінари  продемонстрували професійність, майстерність та творчість у виконанні страв.

Також у рамках конкурсу асоціацією ПТНЗ  України торговельно-кулінарного профілю проводився Всеукраїнський семінар на тему: «Сучасні аспекти якісної професійної підготовки» з питань актуальних проблем підготовки робітничих кадрів з напряму торгівлі і ресторанного господарства.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *