Аргентинський шеф-повар в українському виші - povarМайстер- клас для викладачів і студентів Національного університету харчових технологій провів відомий аргентинський шеф-повар Антоніо Руіз.

Латиноамериканський спеціаліст продемонстрував тонкощі приготування національної страви своєї країни – емпанади.

Подивитись на роботу аргентинського шефа прийшли студенти та педагоги з кафедри туристичного та готельного бізнесу. Чоловік поділився оригінальною рецептурою та відкрив власні кулінарні секрети. Фінальною точкою кухарського мистецтва стала дегустація страви.

Довідково:

Емпанада готується з борошна та яловичого жиру. У різних регіонах Аргентини використовують найрізноманітнішу начинку: картоплю, горох, ізюм, маслини, курятину, креветки чи зайчатину. Страву їдять руками, запиваючи сухим червоним вином.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *