Україно-французька співпраця триває, а студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка з нетерпінням чекають на поїздку до Франції, що запланована на листопад. Учасники проекту ознайомляться з особливостями організації роботи служби управління персоналом на середніх і великих підприємствах у Франції, системою матеріального і морального стимулювання праці, підвищення кваліфікації працівників.

Протягом минулого тижня  в рамках реалізації програми українсько-французького обміну франківський університет приймав представників Державного навчального закладу з професійної підготовки фахівців із м. Шартр (Французька Республика). 

Як повідомляє прес-центр університету, візит відбувся в рамках технічного обміну в галузі економіки та управління підприємствами харчової промисловості та був організований за ініціативи віце-президента Французької асоціації «KI-France», випускниці Інституту післядипломної освіти ЖДУ ім. І. Франка Юлії Білоусенко та викладачів ЖДУ імені Івана Франка.

«Добре, що викладачі та студенти університету мають змогу спілкуватися з закордонними фахівцями-практиками напряму «Менеджмент». Це дає колосальні можливості перейняти європейський досвід у галузі економіки найкращих підприємств харчової промисловості та внести корективи до робочих планів названого напряму, які відповідають світовим стандартам», – зазначив ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Під час візиту відбулося обговорення особливостей організації навчального процесу та підготовки фахівців напряму «Менеджмент» у ЖДУ ім. І. Франка  та актуальних проблеми корпоративної соціальної відповідальності у бізнесі.

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *