Хто їсть багато шоколаду, має можливість отримати Нобелівську премію - chyornyj shokoladДо незвичайних висновків дійшов американський учений Франц Мессерлі, який заявив, що присудження престижної Нобелівської премії безпосередньо залежить від кількості споживаного шоколаду на душу населення країн.

Чим більше жителі тієї чи іншої країни споживають шоколаду, тим більше лауреатів Нобеля в цій країні – свідчить висновок Мессерлі.

У ході дослідження вчений враховував дані про всіх лауреатів престижної премії Нобеля до 2011 року. А потім порівняв їх списки із списком країн, в яких була найбільша кількість жителів-ласунів. У п’ятірці любителів шоколаду опинилися Австрія, Швейцарія, Данія, Норвегія і Швеція. Росія не потрапила в список, а США – на 10 позиції.

Учений також наголосив, що  йдеться про певний сорт шоколаду, а саме гіркий, якому приписують різні корисні якості, в тому числі і поліпшення пам’яті і когнітивних здібностей.

 За матеріалами сайту passion.ru

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Один коментар до “Хто їсть багато шоколаду, має можливість отримати Нобелівську премію”
  1. Может, наоборот, в странах с большим числом Ноб.лауреатов просто больше жрут шоколада?! :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *