9 листопада у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту під головуванням заступника Міністра Бориса Жебровського відбулася нарада з питань організації харчування у загальноосвітніх закладах.

За круглим столом зібралися фахівці Міністерства, Державної санітарно-епідеміологічної служби України, управлінь освіти і науки обласних (районних) державних адміністрацій, які займаються організацією харчування у школах, кухарі, медичні працівники та постачальники продуктів харчування.

Обговорювалися питання раціонального та збалансованого харчування дітей; дотримання санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках; постачання до навчальних закладів безпечних та належної якості продуктів харчування і продовольчої сировини; проходження гігієнічного навчання та обов’язкових профілактичних медичних оглядів персоналом навчальних закладів тощо.

Учасники обмінялися досвідом роботи.

Вони запропонували чимало конструктивних пропозицій. Найбільш конкретними з них були ті, які висловили шкільні кухарі: саме життєвий і професійний досвід найкраще підказує розв’язання  найскладніших проблем.

За матеріалами Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти

 

 

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *