«Підібрати гідну команду, здобути авторитет у співробітників, поважати своїх підлеглих, із розумінням ставитись до потреб команди, бути професіоналом своєї справи і постійно вдосконалюватись» – такі 6 головних правил успішного керівника на думку відомого українського ресторатора Маргарити Січкар. Про це бізнес-вумен розповіла на зустрічі зі студентками Інституту готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного університету культури та мистецтв. Починати кар’єру треба зі студентської лави, впевнена Маргарита Січкар. У цьому молоді має допомогти виробнича практика, на якій варто максимально викладатись і пробувати себе на різних спеціальностях: «Я розпочинала кар’єру, миючи посуд в одному з закладів швидкого харчування. Після четвертого курсу пішла працювати кухарем у перший кооперативний ресторан готелю «Либідь». А після закінчення університету мене скерували на роботу в їдальню шкільного харчування». А ще, за словами пані Січкар, щоб добре працювати, треба правильно відпочивати: «Я вважаю, що працювати 24 години на день – це занадто. Треба вміти організовувати свій робочий час так, щоб від цього не страждала ні сім’я, ні бізнес. Субота і неділя – це табу на роботу. Це два дні, які я повністю присвячую сім’ї».

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу