Зі шкільних меню вилучають конину -Як повідомили в Агентстві харчових стандартів (FSA), ДНК кінського м’яса виявили у Пастуховому пирозі-запіканці з картопляного пюре з фаршем, доставленому в 47 шкіл у графстві Ланкашир.

«Ми вирішили переконатися, що наші партнери не постачають у школи продукцію, в якій міститься конина. Наше завдання – гарантувати, що страва містить те, що написано на етикетці», – повідомила член ради графства Ланкашир С’юзі Чарльз.

Нагадаємо, 14 лютого в Британії в рамках розслідування скандалу про постачання конини під видом яловичини арештовано троє людей, які були причетними до шахрайства. Зокрема, двоє арештованих – чоловіки 64 і 42 років є працівниками м’ясопереробного заводу на заході Уельсу.

За матеріалами  toneto.net 

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *