Студентка винайшла рецепт ласощів для діабетиків - marmeladТехнологію виробництва мармеладу без цукру і барвників розробила студентка Кубанського державного аграрного університету (КубГАУ) Ельвіра Куртнезірова.

Дівчина запропонувала замість цукру використовувати низькокалорійний цукрозамінник ізомальт, який можна вживати діабетикам.

Крім того, замість барвників при виробництві мармеладу студентка придумала застосовувати чисті водні екстракти м’яти, глоду, кропиви і шипшини.

Пробну партію мармеладу “Ягідка” і “Фіто”, виготовлену за технологією Ельвіри Куртнезіровой, випустили на кондитерському комбінаті. Найближчим часом цей дієтичний продукт з’явиться в магазинах Кубані.

За матеріалами сайту yuga.ru

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *