Рецептуру спортивного та безлактозного натурального морозива розробили студенти кафедри легкої й харчової промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля за підтримки виробничо-інноваційного центру Icefood. Про це повідомляє прес-служба навчального закладу. «На науково-практичному семінарі, присвяченому проблемам і перспективам розробки і виробництва нових видів морозива і заморожених продуктів, була представлена спільна розробка далівців і фахівців центру: безлактозне морозиво і два різновиди спортивного морозива. Один продукт призначений для споживачів, які віддають перевагу низькокалорійній кухні, другий – для тих, хто активно займається спортом і має значні фізичні навантаження. До складу морозива входять тільки натуральні інгредієнти», – зазначається в повідомленні. Випуск нових продуктів заплановано на 1 червня. За матеріалами сайту www.ukrinform.ua  

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу