Секрети «фірми» харчовиків світу (анонс) - IMG 7644Днями у Києві «куховарили» представники найкращих наукових шкіл Європи. Науковці й бізнесмени харчової еліти вісімнадцяти країн світу зустрілися на Другому Північно- та Східно-Європейському Конгресі – щоб розповісти про найсучасніші розробки, напрямки та здобутки харчової науки.

Борщ у житній хлібині, вінегрет у гарбузі, італійська піца, англійський ростбіф, угорський гуляш, – цими та іншими смаколиками європейської кухні зустрічали гостей студенти Національного університету харчових технологій у Києві.

Українські фахівці отримали унікальну можливість поспілкуватися зі «світилом» європейської харчової науки, президентом міжнародної компанії Global Harmonization Initiative Хуубом Леліевельдом, директором науково-дослідного інституту харчових технологій Алматинського технологічного університету Аулбеком Ізтаєвим та іншими «легендами» світової науки.

Господарі конгресу поставили перед собою амбітне завдання: створити умови для трансферу знань і зацікавити новими розробками український та міжнародний бізнес. Про «зважування» наночастинок, ноу-хау з повітря, стійкі до спеки культури та інші новинки харчової науки – читайте на шпальтах «Освіти України» № 22.
Секрети «фірми» харчовиків світу (анонс) - IMG 7527Секрети «фірми» харчовиків світу (анонс) - IMG 7617Секрети «фірми» харчовиків світу (анонс) - IMG 7637Секрети «фірми» харчовиків світу (анонс) - IMG 7724

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *