Зараз літо –  гаряча пора. Більшість з нас рятується від спеки  морозивом, його можна вважати літнім аксесуаром. Тому зараз навчимося робити сережки у вигляді морозива! 1. Знадобиться: дві  однакові кульки білої пластики –  це майбутнє начиння морозива; шматочок коричневої – шоколад; зубочистки –  палички, як у справжнього “Ескімо”; Фурнитура: швензи (гачки для сережок), шпильки.                   4. По колу обрізаємо  зайве, так щоб не виднілася біла середина. 6. Щоб на кульці розрівняти шви, катаємо її поміж долонь. 7.  Перед “відкушуванням”  виріб ховаємо в морозильник на 5 – 7 хвилин. “Відкушувати”  морозиво будемо  зігнутою пластинкою (що відрізана від жерстяної бляшанки). 8. Вставляємо шпильки із “вушками” та палички, запікаємо (дотримуючись умов, що зазначені на упаковці  глини). 9.  Вдягаємо швензи – і готово. Майстриня Марія Литвинова

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу