Щороку майже 13 тисяч випускників професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровщини поповнюють робітничий потенціал області. В цьому році до переліку традиційних професій додались нові, що стосуються обслуговування населення. Так, Дніпропетровський центр підготовки та перепідготовки робітників туристичного сервісу підготував робітників професій «Флорист», «Квітникар, декоратор вітрин», «Адміністратор, агент з організації туризму».

Випускники спеціальностей «Флорист», «Квітникар, декоратор вітрин» підготували творчу практичну роботу «Декор і флористичне оформлення інтер’єру ресторану в українському стилі». Це дало можливість прикрасити навчально-практичний центр навчального закладу. При організації навчального процесу спеціалістів ресторанного сервісу потрібно створити для них реальне, сучасне підприємство з новими технологічними процесами, завдяки яким учні матимуть змогу оволодіти знаннями, професійними вміннями та навичками. В новому ресторані учні матимуть змогу більш глибоко пізнати особливості роботи. Тим більше, що заклад у новому навчальному році відкриває ще одну нову професію – «Майстер ресторанного обслуговування».

Представники професійно-технічної освіти Дніпропетровської області пишаються новим поколінням конкурентоспроможних робітничих кадрів.

 

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *