Зараження сальмонелою працівників ресторану “Золотий берег”, а також недотримання правил термічної обробки продуктів стали причиною отруєння студентів Одеської юридичної академії в ході святкування випускного. Про це заявили обласні санепідеміологи.

Згідно з дослідженням, 9 працівників закладу були носіями бактерії.

Світлана Лабрюкова, головний лікар одеської інфекційної лікарні, відзначила: “У всіх пацієнтів, які до нас звернулися, були відібрані дослідження, бактеріологічні, і ось вони сьогодні вранці надійшли перші результати, вони готові ще не у всіх, але тієї кількості пацієнтів, у яких вони вже готові, цілком достатньо, щоб розшифрувати цей спалах – це сальмонельоз”.

Нагадаємо, кількість госпіталізованих випускників Одеської національної юридичної академії до інфекційної лікарні Одеси з діагнозом гастроентероколіт збільшилась до 22 осіб. Випускники з отруєнням були госпіталізовані в лікарню після святкування випускного вечора в ресторані “Золотий берег” в Одесі.

За матеріалами 5 каналу

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *