Студентська кулінарія, або 12 страв в одній бляшанці - 869821Молодий художник Кріс Годфрі помістив меню для гурманів з 12 страв у консервну бляшанку. Так він вирішив висловитись проти консюмеризму і оброблених харчових продуктів.
На здійснення задуму він витратив один день: робота над кожним шаром тривала близько години. Цей проект став частиною його дисертації з графічного дизайну в Kingston University.
Годфрі зізнався, що не надто впевнений, чи смачний його винахід.

За його словами, натхненням для нього стали роботи американського художника Енді Уорхола, а не шеф-кухаря.
“Я лише намагався зробити заяву проти консюмеризму”, – заявив він.

За матеріалами сайту obozrevatel.com

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *