0 778
Майстерність нарізки овочів перевірялась на всеукраїнському рівні 18 Червня, 2012 Педагогічна Преса

15 червня в Слов’янському професійному ліцеї залізничного транспорту імені Героя Соціалістичної Праці П. Ф. Кривоноса відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії «Кухар».

Конкурс охоплював два тури: теоретичний і практичний. Перший передбачав перевірку теоретичних знань майстрів із професійно-теоретичної та методичної підготовки. Другий – відповідав вимогам V кваліфікаційного розряду і передбачав виконання таких завдань: нарізка овочів; приготування страв «Риба з гарніром» і десерту.

Під час оцінювання практичного туру враховувався зовнішній вигляд учасника, організація робочого місця в процесі роботи, майстерність, творчий підхід, точність та якість виконання завдання. Всі учасники конкурсу продемонстрували високі професійні знання та вміння.

Переможцем стала Алла Волік, яка візьме участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності.

 

За матеріалами прес-служби МОНмолодьспорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *