Уперше чіпси були приготовані у ХІХ столітті. Ніхто не знав, що цей продукт так приживеться у кулінарії. Проте звичні картопляні чіпси є надзвичайно калорійними та шкідливими. Пропонуємо вам варіанти корисних… Бурякові чіпси Буряк слід нарізати тонкими пластинами та пекти на змащеному олією деку протягом 20 хвилин. Перед вживанням їх можна посолити. Капустяні чіпси Слід тонко порізати капусту та обсмажити  в олії. Перед подачею можна посолити. Морквяні чіпси Тонко наріжте моркву, розкладіть на деко і печіть 45 хвилин. Перед подачею можна посипати ваніллю, мускатним горіхом, кардамоном і корицею. Кабачкові чіпси Слід нарізати тонкими скибочками та пекти на малій температурі до того часу, поки вони не почнуть хрустіти. Яблучні чіпси Треба очистити яблука від серцевини й нарізати їх тонкими пластинками. Пекти протягом 20 хвилин. Далі слід полити чіпси медом і посипати пудрою.  

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу