Шедеври кулінарії: винайшли зелену ковбасу - ghhstsrДвоє кухарів із верхньої Баварії винайшли новий вид ковбаси – з порошком зеленого чаю.

Додавши в традиційні білі баварські ковбаски японський порошок зеленого чаю, вони створили ковбасу незвичайного зеленого кольору. Зелені ковбаски мають пікантний гіркуватий присмак і користуються великою популярністю.

Після кількох репортажів про сміливий кулінарний експеримент замовлення на новий сорт ковбаси приходять не тільки від місцевих жителів, а й із-за кордону – зі Швейцарії, Британії, Франції, Чехії, США та Японії.

Ковбаски подаються з солодкою гірчицею та баварським кренделем.

За матеріалами vecherniy.kharkov.ua

Від Педагогічна Преса

Керівник порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *